NO LIMIT TRAILER INFÖR BOKSLÄPP

Vi i No Limit har länge arbetat med att försöka få fler tjejer att söka sig till skateboardscenen. Genom åren har vi arrangerat en drös olika projekt och satsningar. Vårt senaste projekt har varit att försöka sammanställa hur den kvinnliga sidan av skateboardscenen har sett ut, både i Sverige och internationellt, samt vilken skillnad vårt arbete har gjort. Nu drygt ett år senare släpper vi äntligen det här materialet i en bok som vi valt att kalla ”Skateboard – Inte bara för tjejer”. Boken kommer att ges ut via förlaget Dokument Press (www.dokument.org) och lanseras i samband med bokmässan i Göteborg den 25-27 september. Bokreleaserna kommer därefter att ske i de städer som grundarna kommer ifrån: Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Så håll ögonen öppna, mer info kommer inom kort!

 
Finns det något som definierar en person som skateboardåkare utöver det faktum att personen åker just skateboard?
Vi tycker inte det. Däremot har det länge funnits andra som har försökt klassa skateboard som en ”killsport”.
Vi som gjort boken kommer från föreningen No Limit och vårt mål är att alla som vill ska få åka skateboard.
Vi som startade föreningen var fyra tjejer som ville göra något gemensamt för att visa resten av skateboardåkarna
att vi också vill och kan åka bräda. Föreningen har växt, liksom antalet tjejer som åker skateboard.Text från http://nolimitskate.se/?page_id=98
Glöm inte att kolla in hemsidan: www.nolimitskate.se

Så gryyyyymt stolt över No Limit. Hur fett är de inte att vara ordförande i en sån här fantastisk förening med grymt duktiga och engagerade skateboardåkare? Jag är så tacksam för att ha träffat dessa tjejer och för all pepp man får. Fint! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback