KWAAI, SYSTER SOL, CLEO, CHORDS, MOFETA & JERRE

 

SNEAKERS


ATTENTION SOLDIERS


NEW YORK


FATTA

"FATTA kräver en förändrad syn på sex och sexuellt våld. Vi kräver en förändrad lagstiftning med samtycke som utgångspunkt samt mer resurser för att förändra de normer som skapar våldtäktsmän i vårt samhälle."
Årets viktigaste låt. Får gåshud varje gång jag hör den & har följt kampanjen sedan den kom ut. Lyssna på spotify & kolla in några youtubeklipp från Femtastic.

 


KLÄNNING & NEW BALANCEEnkelt & snyggt
 

HALMSTAD

Här var jag i helgen.

MINIRAMP PÅ MEJERIET

Denna fina rampen byggde vi på Lundagård i somras. Hade inte varit helt fel att ställa en miniramp i sin trädgård i framtiden.
 

NY VINTERKAPPA SOM JAG VILL MATCHA MED NYA NB

 

SOMMAR 2013

Ny film med skate & gött häng i somras. Spela i HD!

SURFING

Min drömresa går till andra sidan jorden. Bara för att min bror backpackade i Nya Zeeland & Australien i 3 månader måste jag göra samma grej. Någon gång. Jag vill lära mig att surfa & hoppa bungyjump. Och allt annat!!! Roadtrip i en hippiebus i ett varmt land. Sena kvällar på stranden vid en eld med öl i handen & tidiga morgnar i havet ståendes på en surfingbräda. Fyfan va fint. Kan verkligen föreställa mig allt. Joina mig. Jag behöver sällskap. 
 

HEJDÅ 2013

Jag önskar jag mådde så bra hela detta året som jag gjorde under Old school dagen i somras där vi rullade runt på Lunds gator i färgglada kläder & lyssnade på 80-talsmusik.  "Livet som förvirrad och vilsen tonåring" beskriver mitt år. 2013 har varit alldeles för ångestladdat så nu känner jag att det är dags att göra allt så mycket bättre för att jag förtjänar att må bättre, precis som alla andra. 
Kan inte få en bättre start på det här året genom att jag jag ska åka upp till Åre den 9e januari och stanna till den 3e februari för att jobba med event. Så förväntansfull & glad för det här. Nyfiken på vad jag ska göra? Kolla www.skiweekare.se 
Drömjobb! Det är precis sånt här jag vill göra i framtiden, alltså jobba med event. Jag längtar!