GATUSLANG

 
Vill tipsa om en podcast vid namn Gatuslang som jag upptäckte för ett par månader sen & sen dess lyssnat på. Vartenda avsnitt!
"Programmet Gatuslang är ett program med ren passion för den svenska hiphopen. Äkta, okuttat och helt oberoende."
Kolla in här på www.gatuslang.se & leta efter din favorit eller upptäck fler grymma artister. 
 

SKIWEEK ÅRE 2014

 
Fick äntligen tid att redigera ihop en film från Skiweek. Spela i HD!
Saknar Åre så himla mycket!!MALMÖ

Åkte ner till Malmö i fredags och käkade romantisk lunch med Estelle efter jobbet. Trots allt alla hjärtans jävla dag. Bra häng. 
 

TÖSABIDARNASaknar Tösabidarna, bryggeriet & all skatepepp. Spela filmen i HD!!


NO LIMIT

www.nolimitskate.se
Aldrig hört talats om No Limit tidigare?

"No Limit är ett skateboardcrew som har samlat några av Sveriges främsta skateboardåkande kvinnor.

Men No Limit är mer än bara ett crew! Vi fungerar även som samordnare och tjejernas röst i skateboardkulturen. Vi hjälper till så gott vi kan på olika sätt, både lokalt och nationellt. Vi gör vad vi kan för att tjejerna ska synas och få sin plats på de större skateboardtillställningarna. Dessutom arrangerar vi egna evenemang, så som camps och turnéer.

No Limit bildades 2007 av Andrea Andersson Antunes, Anna Smideman, Ida Östensson och Katta Sterner, som arbetade och fortfarande arbetar lokalt för att peppa tjejer att åka skateboard. Deras syfte med No Limit var att sammanföra de lokala satsningarna och jobba nationellt tillsammans. Med starka viljor och hårt slit förde de samman Sveriges bästa skateboardåkande tjejer för att åka på turné. Det var Sveriges första skateboardturné någonsin med tjejer som bjöd på demo, skateskola och bbq. No Limit Tour 2008 resulterade även i Sveriges första skateboardfilm med tjejer, som går under samma titel. Sedan dess har antalet skateboardåkande tjejer ökat i hela Sverige.

Vi som nu arbetar med No Limit består av fjorton brudar från hela Sverige. Tillsammans gör vi vad vi kan för att öppna upp skateboardkulturen så att det blir lika självklart för tjejer att åka skateboard som för killar."

Efter ett skype möte uppe i Åre har jag fått den stora äran att sitta som team manager i styrelsen i år. Det känns grymt kul! Riktigt peppad på allt som kommer att hända i år.
I höst har vi boksläpp så höll ögon & öron öppna för releasefest. 
Följ oss här för allt kul som händer: No Limit på facebook, No Limit på instagram eller No Limit på twitter


TACK ÅRE

Efter att ha spenderat nästan en månad i Åre är jag hemma igen. Känns bra att komma hem med nya erfarenheter men jobbigt att lämna 17 pers man bott & jobbat tillsammans med så intensivt. Jag är så tacksam för möjligheten att jag fick jobba i Åre eftersom jag så länge velat komma upp till fjällen. 
När vi inte har välkomnat studenterna, jobbat i eventbyn, samplat produkter på afterskin, hållit i tävlingar eller hjälpt ordningsvakterna utanför nattklubbarna har vi åkt skidor/snowboard, åkt skoter (!!!!!) åkt pulka ner från Kälkspåret park race & druckit öl. Tack Studentkortet Skiweek Åre!
 

PÅ ÖNSKELISTAN JUST NU


Ja tack!!!!