SOMMAR I LUND


TRASHER & STÜSSY

 
 
 

SKATEISTAN

"We use skateboarding as a tool for empowering youth, to create new opportunities and the potential for change. "

Kolla på filmerna nedanför så förstår ni varför jag känner mig inspirerad & rörd. Tänk vad något projekt kan växa så stort & göra så många unga barn och tonåringar inspirerande. Jag vill åka dit & se alla dessa fantastiska killar & tjejer lära sig åka skateboard.
 
www.skateistan.org 
 

TVSPEL

Sätta på en skön hiphop-spellista, lägga sig i saccosäcken & spela skate 3 & ssx är aldrig fel. Saknas bara fint sällskap & popcorn. Är också så jävla sugen på en öl & tvspels-kväll. Kan ingen bara offra sig & umgås med mig någon gång ibland? 
 

 

TIMBUKTU

 
Vi alla har vår favorit. Timbuktu är min. Dessa låtar har jag spelat tusentals gånger och jag tröttnar aldrig. De är så viktiga för mig. Hade fan kunnat tatuera in en textrad från någon av dessa låtar & då är dem viktiga. 
Sen har vi alla drömmar också, en av mina är väl att få träffa självaste Jason. Jag vill verkligen göra det. Kvittar om det är 5 minuter eller 30 minuter, jag hade varit så jävla lycklig. Men det löser väl sej, det gör det alltid. 

LONGBOARD TILL ÖRESUNDSBRON

Förra sommaren åkte jag, David, Isak & David longboard från typ Malmö C till självaste Öresundsbron. Det är rätt långt (!!) 
 

SOMMAR

Göteborg skatecamp - Bönor på brädor
Tösabidarna i Örkelljunga under Tösabidarna sommarkortstour